Self Box

Momentele reusite ale vietii merita sarbatorite. Un cadou? Ar fi perfect. Mai trebuie sa gasesti persoana care iti poate face o supriza, sau ... iti poti trimite un SelfBox. Si stii de ce? Pentru ca meriti! Self Box este modul in care iti poti schimba ziua. Simplul fapt ca nu stii ce vei primi, face adrenalina prezenta. A primi un cadou este o adevarata experienta ce multiplica satisfactia evenimentului sau motivului ce sta in spatele cadoului. 

Imediat ce ai plasat comanda, te intrebi ce poate fi. Discuti cu prietenii, veniti cu fel si fel de ipoteze si emotiile continua sa creasca pe masura ce se apropie ziua in care trebuie sa ajunga cadoul, iar cand curierul ajunge la usa, aceasta atinge cote maxime! 

Surprinde-te chiar acum cu un Self Box, un cadou ales de noi pe baza personalitatii tale. Poate fi un colet, o invitatie, un bilet de intrare sau o rezervare. Cine stie? Self Box inseamna produse deosebite sau experiente inedite pe care, poate chiar nu indraznesti sa ti le cumperi chiar tu. Poti indrazni luna de luna. Meriti.

Voi sti ce cadou primesc?
Nu. Ar fi ca si cum ti-am spune finalul serialului tau favorit.
Tocmai acesta este farmecul MysteryBox, sa te tina in suspans pana cand vei tine in mana cutia misterioasa.

De unde stiti ce sa imi faceti cadou daca nu ma cunoasteti?
Ne bucuram ca ai intrebat. Dupa plasarea comenzii, vei completa un chestionar special prin care te vom cunoaste mai bine si iti vom afla gusturile si preferintele. Poti vizualiza chestionarul aici. Spre exemplu, nu iti vom face cadou un salt cu parasuta daca nu esti o persoana aventuroasa, insa te asiguram ca va fi unul din cadourile acelea speciale de care iti vei aduce aminte cu drag de fiecare data.

Alege pachetul misterios care ti se potriveste:

<< 100% impressed >>