Politica de Retur

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE

Pentru ca ne dorim satisfactie 100% pentru toti clientii nostri si pentru ca fiecare persoana este diferita in felul ei, iti oferim o perioada de pana la 30 de zile in care poti returna produsele achizitionate, fara nicio explicatie suplimentara.

Conform ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Mystery Box Team SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului, dar acest termen se poate amana pana la primirea coletului sau pâna când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiata. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Produsul va fi returnat catre Mystery Box Team SRL la adresa Baia Mare, Bd. Traian, Nr. 2, Ap. 26, jud. Maramures sau la Punctul de Lucru specificat in mod explicit, prin acelasi mijloc de transport utilizat la livrare. Pentru retur, un consultant Mystery Box va lua legatura cu clientul si va stabili detaliile necesare. Costul de returnare a produsului este suportat de client si va fi specificat clar de consultantul nostru in momentul initierii returului.

Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite sau uzate; produsele se pot returna doar in ambalajul original, care nu trebuie sa fie deteriorat (banda adeziva lipita direct pe cutie, urme de lovituri, etc.).

In cazul produselor care au sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfacut; produsul trebuie returnat sigilat. Sunt exceptate de la dreptul de returnare, produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate.

Pentru returnarea aparatelor, acestea trebuie sa nu fie folosite, sa includa toate accesoriile cu care a fost livrat, fara urme de lovituri, zgarieturi, etc. Starea aparatelor trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea lor. Orice semn de uzura prezent pe ambalaj atrage anularea dreptului de returnare.

In cazul materialelor consumabile desfacerea ambalajului sau sigiliului duce la pierderea dreptului de returnare a acestora.

Cumpărătorul poate să îşi exercite dreptul de retragere prin completarea Formularului De Retragere.

<< 100% impressed >>