Mystery Box

Cadou aniversar. Cadou de impacare. Cadou pentru iubit. Cadou de Craciun. 

Indiferent de motiv sau ocazie, dilema este aceeasi: ce sa alegi, unde gasesti si mai ales cand sa iti faci timp sa cumperi?

Toate cele 3 intrebari le putem „impacheta” elegant intr-un singur raspuns: Mystery Box.

CE sa alegi pentru un cadou, este mai dificil decat pare. Ai o multime de posibilitati, dar si o gramada de intrebari. Iti doresti, de multe ori, probabil, sa treci printr-un magazin si sa iti sara in cos exact produsele potrivite. Chiar asa, nu ar fi o idee buna?

Este exact ceea ce Mystery Box iti propune: un magazin (ce-i drept virtual) in care tu vii cu ideea de a cumpara si noi venim cu ideea de a pune alaturi, intr-o cutie speciala, frumos decorata, cele mai interesante produse. Ce anume alegem? Este un Mister pe care il vei dezlega impreuna cu persoana careia ii faci cadoul, atunci cand aceasta il va deschide si iti va spune „multumesc pentru ... si pentru .. si pentru...”

Atunci cand iti este dificil sa alegi un cadou, poate fi foarte distractiv sa il oferi. Cu Mystery Box, evident.

Spune-ne povestea cadoului pe care vrei sa il faci si noi alegem ceva memorabil. Bungee-Jumping? Un test drive cu un Ferrari? Un curs de calarie? O sticla de Champagne originala? O degustare intr-o crama celebra? Posibilitatile sunt nelimitate.

Totusi, nu imi spuneti nici macar mie ce primeste?
Hei, nu incerca sa scoti informatii de la noi :) Buzele ne sunt pecetluite.
"In tuto secretum" este sigiliul MysteryBox care garanteaza ca nici cumparatorul si nici beneficiarul nu cunosc continutul coletului. Poti alege categoria dorita si valoarea cadoului, de restul ne ocupam noi.
Beneficiarul va sti de la cine este cadoul?

Da, va afla cu siguranta, de indata ce va deschide cadoul, insa e bine sa stii ca o parte din cei care au apelat la serviciile MysteryBox au preferat ca beneficiarul sa nu afle de la cine este cadoul si au specificat asta in formularul de comanda, iar surpriza si emotiile au fost la un nivel mult mai ridicat.
De unde stiti ce sa ii faceti cadou daca nu cunoasteti persoana?
Ne bucuram ca ai intrebat. Dupa plasarea comenzii, vei completa un chestionar special prin care vom cunoaste mai bine persoana careia ii faci cadou si ii vom afla gusturile si preferintele. Poti vizualiza chestionarul aici. Spre exemplu, nu ii vom face cadou un salt cu parasuta daca nu este o persoana aventuroasa, insa te asiguram ca va fi unul din cadourile speciale de care isi va aduce aminte cu drag de fiecare data.

Fa-le celor dragi o zi cu adevarat memorabila!

Alege unul din pachetele de mai jos:

<< 100% impressed >>