Modalitati de livrare

Momentul in care o persoana primeste un cadou este memorabil, iar emotiile traite cresc exponential cu calitatea livrarii. Mystery Box este singura companie din Romania care livreaza la data solicitata de client. Da, livram exact in ziua aniversarii sarbatoritului :)

Tocmai de aceea, pentru livrarea pachetelor Mystery Box, am ales un partener de incredere, Fan Courier, un partener cu experienta ce da dovada de flexibilitate si responsabilitate in tot ceea ce face.

Livrarea coletelor in peste 3500 localitati ale Romaniei (lista completa si actualizata se poate consulta la https://www.fancourier.ro/acoperire) se face fara taxarea kilometrilor suplimentari, la pretul de 20 lei, TVA inclusa. In localitatile unde curierul taxeaza suplimentar, clientul va fi contactat de catre un consultant Mystery Box. Pentru a te bucura pe deplin de serviciile Mystery Box, promotional, livrarile standard vor fi gratuite.


Livrarile speciale

Pentru momente de neuitat si pentru o surpriza maxima, contacteaza echipa Mystery Box.

Vrei sa ne prezentam cu un voucher de vacanta la restaurantul ales de tine, la ora 8 seara, in momentul unei cine festive? Putem!

Vrei sa ne prezentam cu bicicleta mult visata, la majoratul fiului tau, la cabana din varful muntelui? Putem!

De ce nu, putem organiza impreuna surpriza perfecta si mai mult, putem surprinde aceste momente cu fotografi profesionisti.

Oferta financiara pentru livrarile speciale va fi facuta de un consultant Mystery Box, dupa stabilirea tuturor detaliilor de livrare.

<< 100% impressed >>