Despre noi

A darui un cadou este apanajul speciei umane*. Este un gest nobil, frumos, de apreciere. Inseamna emotie livrata la pachet cu o experienta deosebita, atat pentru cel ce primeste, cat si pentru cel ce ofera!

Din pacate, acest „dar” nu a venit si cu abilitatile necesare sau cu un manual de instructiuni. Cel putin, nu pentru toata lumea. „A face un cadou” inseamna, de multe ori, emotii si un lung sir de griji – de la „daca nu i se potriveste” la „daca mai are vreo duzina din ce ii ofer eu” si pana la „oare cum o sa interpreteze cadoul meu?”. Ca sa nu mai punem la socoteala „oare unde gasesc eu x sau y produs pentru ca stiu ca ii place? Si da... imi trebuie pana maine la pranz pentru ca nu am avut timp toata saptamana sa caut cadouri”. 

(Te regasesti in paragraful de mai sus? Atunci citeste mai departe ... Mystery Box este perfect pentru tine)

Din fericire, exista retete – sau, hai sa le spunem, trucuri - de a gasi un cadou potrivit. Iar noi, asta iti oferim. O solutie simpla de a oferi un cadou celor dragi, un cadou business sau, de ce nu, un cadou supriza chiar tie – pentru ca meriti, nu-i asa?

Iti spunem doar atat: in urmatoarele 3 minute, cadoul tau incepe sa se pregateasca... SINGUR!

Pentru asta, nu trebuie sa faci decat atat:

  • Alege categoria de cadou. Pentru o persoana draga? Alege Mystery Box. Pentru un sef, un partener de afaceri sau echipa ta? Alege Business. Pentru tine? Alege SelfBox. Gata. In 10 secunde ai terminat.
  • Alege bugetul alocat pentru acest cadou. Aceasta este, in general, partea simpla a alegerii unui cadou, corect? Mereu ai in cap un buget disponibil. Alege o suma. Nu iti ia mai mult de 5 secunde.
  • Raspunde la cateva intrebari. Nu, nu va fi un interogatoriu de sute de pagini, ci cateva intrebari cheie care sa ajute echipa Mystery Box sa deschida cutia imaginatiei din care sa extraga cel mai frumos si potrivit cadou pe care TU il vei face. Timp? Restul de 2 minute si 45 de secunde (daca nu te-ai oprit sa verifici emailuri, sa raspunzi la mesajele de pe WhatsApp sau 3 apeluri de pe mobil).

Si... gata. Mai trebuie sa ne spui adresa de livare. Echipa noastra alege, pe baza informatiilor furnizate, acel mix care sa suprinda, sa fie util, sa fie memorabil, sa fie ... de la tine.

Misiunea Mystery Box este de a oferi experiente de neuitat. Fie ca le poti pune sau nu intr-o cutie, cadourile noatre sunt, cu siguranta, memorabile evident, insotite de cuvinte frumoase tiparite pe hartie creata manual, special pentru tine.

„In tuto secretum” – este sigiliul Mystery Box si garanteaza misterul. Oricare ar fi cadoul misterios ales de tine, regasind acest sigiliu, vei recunoaste originalitatea lui.

  

Mystery Box este o solutie pentru orice ocazie. Pentru aniversari, pentru pomul de Craciun, cadou pentru iubit, pentru acel prieten pe care nu l-ai mai vazut de 10 ani sau pur si simplu pentru ca vrei sa faci sau sa iti faci un cadou cu totul special.

Simplu, eficient si rapid.

*se pare ca delfinii si pinguinii mai au inclinatii spre a face cadouri. Ne gandim serios sa pregatim si pentru aceste specii un serviciu similar :)

<< 100% impressed >>