Cum platesc?

Plata cu ordin de plata

Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail catre client de catre echipa Mystery Box. Contul bancar al Mystery Box Team SRL este trecut in factura proforma. Expedierea produselor Mystery Box se va face dupa evidenta intrarii banilor in contul bancar al Mystery Box Team SRL.

Plata cu cardul online

Este cea mai rapida si comoda metoda de plata. Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei), intr-un mediu securizat 3D, asigurat de Netopia mobilPay. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Plata ramburs

Aceasta metoda de plata se potriveste clientilor care comanda Self Box, insa in anumite situatii poate fi utilizata si pentru celelalte pachete. Vei plati pentru pachetul Mystery Box in momentul in care vei intra in posesia lui, adica la livrare. Curierul iti va livra pachetul la adresa specificata in formularul de comanda, in conditii de securitate si confidentialitate maxima.

Plata prin depunere de numerar la ghiseul unei unitati ING Bank.

Daca iti este mai comod, te poti prezenta la o casierie Garanti Bank si sa soliciti depunerea in contul nostru, cont specificat in factura proforma. 

<< 100% impressed >>