Cum platesc?

Plata cu ordin de plata

Clientii care opteaza pentru aceasta metoda de plata vor primi pe mail o factura proforma, astfel incat sa poata efectua plata usor, chiar de la birou sau de acasa. Contul bancar al Mystery Box Team SRL este trecut in factura proforma.

Plata cu cardul online

Este cea mai rapida si comoda metoda de plata. Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei), intr-un mediu securizat 3D, asigurat de Netopia mobilPay. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Plata ramburs

Aceasta metoda de plata se potriveste clientilor care comanda Self Box, insa in anumite situatii poate fi utilizata si pentru celelalte pachete. Vei plati pentru pachetul Mystery Box in momentul in care vei intra in posesia lui, adica la livrare. Curierul iti va livra pachetul la adresa specificata in formularul de comanda, in conditii de securitate si confidentialitate maxima.

Plata prin depunere de numerar 

Daca iti este mai comod, te poti prezenta la o casierie Garanti Bank si sa soliciti depunerea in contul nostru, cont specificat in factura proforma.

Plata cu Voucher Cadou
Daca esti in posesia unui voucher cadou oferit de Mystery Box sau unul din partenerii sai, va trebui sa alegi aceasta metoda de plata.

<< 100% impressed >>