Business Box

Cauti un cadou business? Nimic mai simplu. Trebuie sa fie elegant, special, pozitiv, neutru, personalizat, interesant, atractiv, memorabil... Nu, probabil ca nu este chiar asa de simplu sa gasesti ceva potrivit. Doar daca nu...

            ... alegi varianta unui Mystery Box din categoria Business.

Fie ca este vorba de un singur cadou oferit pentru o ocazie speciala unui partener de afaceri, fie ca ai deja o lunga lista de clienti pe care vrei sa ii impresionezi cu ocazia unui eveniment important, grija alegerii si pregatirii cadourilor poate fi lasata in seama noastra. Fii un lider adevarat si arata-ti aprecierea fata de angajatii tai cu pachetele My Team's Box.

Un cadou business trebuie sa indeplineasca anumite criterii, insa asta nu inseamna ca nu este loc de creativitate. Avem la dispozitie o serie intreaga de parteneri si furnizori ce ne ajuta sa gasim solutia ideala pentru un Business Mystery Gift, in functie de detaliile pe care ni le dai tu.

Oamenii de afaceri apreciaza ineditul, creativitatea, misterul. Sunt ingredientele folosite de noi la alegerea unui cadou potrivit pentru partenerii tai de afaceri, angajati sau clienti.

Poti alege din cele trei tipuri de cadou Business: Business as unUsual, Special Boss si My Team's Box.

<< 100% impressed >>